Margriet BordesOpleiding (lang geleden): Universiteit Leiden.
Specialisatie: gezondheidsrecht

Werkervaring

Verschillende organisaties voor gezondheidszorg, eerst in dienst en later als zelfstandig adviseur (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, Vereniging voor Ondersteuning Huisartsen, VvAA, KNMG).
Na jaren de gezondheidszorg verlaten en Project Services opgezet: de organisatie voor trainingen projectmanagement. Na 20 jaar in de business to business gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe stap: Nieuwetoekomst.nu.

NieuweToekomst.nu

Vanaf 2012 help ik mensen om keuzes te maken in het leven door goed na te denken, de verschillende opties te formuleren en uiteindelijk een richting te kiezen. Dan komt de actie: de keuzes moeten in daden worden omgezet. Het moet niet alleen bij praten blijven.
Voor meer informatie: zie www.nieuwetoekomst.nu

Schrijfster

Verder schrijf ik graag over verschillende onderwerpen. Ik heb poezie geschreven, sprookjes (voor jong en oud) en verhalen over honden. Maar ook een boek over zelfbeschikking en euthanasie.
Sommige boeken zijn door de uitgeverij Tuin der Vriendschap uitgegeven.
Zie www.tuindervriendschap.nl.

Naast mijn werk, dat ik fantastisch vind om te doen en het schrijven, heb ik belangstelling voor fotograferen, pianospelen anderszins genieten van muziek, ballet, reizen en lezen. Ik loop graag in het bos met de honden en geniet van tijd met mijn dierbaren.