Sprookjescadeau

Geef een uniek en persoonlijk cadeau bij het huwelijk van uw zoon of dochter: een sprookje dat speciaal voor hen is geschreven. Of laat een sprookjesboek schrijven voor de geboorte van uw kleinkind.

Levensverhaal als boek of (begrafenis)speech

Wilt u het levensverhaal van u of uw partner laten optekenen? In de vorm van een boek, of korter, in de vorm van een feestelijke speech? Of als zich droeviger omstandigheden voordoen, voor een begrafenis?

Andere speeches

Of wilt u dat ik u help bij het schrijven van een speech ter ere van een huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid?

Persoonlijk

Ik schrijf graag op verzoek. Het persoonlijk contact dat daaraan voorafgaat maakt het voor u en voor mij heel bijzonder. Ik heb geboorte- en huwelijkscadeaus geschreven, maar ook speeches voor een afscheidsplechtigheid. Die ik, als u dat wenst ook op de plechtigheid kan uitspreken.

Schrijven is mijn passie. Als ik u kan helpen door mijn vakkundigheid aan te bieden doe ik dat graag.

Neem contact op voor een verkenning van de mogelijkheden.